De Rozet Brocante

                                                                            


Welkom
Nieuws
Antiek & Brocante:
     Huis
     Keuken
      Vintage & Retro
     Kinderkamer
     Tuin/seizoen
Informatie
Privacyverklaring

Privacyverklaring

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. Indien justitiële diensten of andere officiële instanties op juridische gronden inzage eisen in persoonlijke gegevens, dan zal De Rozet Brocante hier op ingaan.

Bedrijfsgegevens:
Jolanda van Til
Webwinkel "De Rozet Brocante"
Rottevalle (Friesland)
www.rozetbrocante.nl
E-mail: rozet@hetnet.nl
KvK-nummer: 51624737

Vastleggen en verwerking van gegevens:
De Rozet Brocante gebruikt alleen de hoognodige persoonsgegevens.
Voor het ontvangen van de nieuwsbrief zijn dat een naam en een e-mailadres.
Voor een bestelling zijn dat een naam, adresgegevens en een e-mailadres om de bestelling te kunnen bevestigen en versturen.
We zijn belastingtechnisch verplicht om details van iedere aankoop zeven jaar te bewaren.

Deze gegevens delen we waar nodig met externe dienstverleners. Zo heeft de transportservice uw naam en adres nodig om de producten bij u af te kunnen leveren. Deze externe dienstverleners mogen uw gegevens alleen gebruiken om de desbetreffende diensten uit te voeren. Ze mogen uw gegevens dus niet zelfstandig gebruiken of doorgeven. Wij werken samen met de volgende partijen:
1. Post- en pakketdiensten
Voor het versturen van uw post en pakketten maken wij gebruik van PostNL en in sommige gevallen DHL. Alleen de noodzakelijke gegevens voor het versturen van uw brief of pakket worden doorgegeven aan de betreffende bedrijven.
Verder delen of verkopen wij geen gegevens, persoonlijk of in welke vorm dan ook, van klanten, bezoekers van de website, ontvangers van de nieuwsbrief of welke relatie van De Rozet Brocante dan ook, aan derden, tenzij noodzakelijk voor het uitvoeren van uw bestelling.
2. Hostingbedrijf
Ons hostingbedrijf zorgt uitsluitend voor het online zijn van onze website. Zij hebben van ons geen opdracht om gegevens te verzamelen, te bewaren of door te geven, die naar een individueel persoon of groepen van personen te herleiden zijn. Ze zijn ook niet betrokken bij het totstandkomen van of afhandelen van een bestelling en hebben hierover geen enkele informatie.

Website:
Onze website is statisch, men kan er niet op inloggen en we werken niet met accounts of winkelmandjes e.d.
Mocht u iets willen bestellen, dan kunt u een e-mail sturen naar het adres dat bij de contactgegevens vermeld staat.
Wij gebruiken geen cookies.

Nieuwsbrieven:
U kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Onze huidige klanten vragen we hier bewust naar, en nieuwe klanten wordt dit bij hun eerste bestelling gevraagd. Zo blijft u op de hoogte van aanbiedingen, acties en nieuws. Wilt u geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen? Dit kunt u heel eenvoudig via het bekende e-mailadres (contactgegevens) doorgeven.

Boekhouden:
De Rozet Brocante verwerkt de boekhouding in Excel. Hierin worden geen gegevens bewaard die direct herleidbaar zijn naar een individuele klant. Uw originele bestelling (e-mail) wordt bewaard zoals hierboven aangegeven.

Veiligheid van opslag:
Alle systemen waarin (gevoelige) persoonsgegevens worden verwerkt, zijn voorzien van antivirussoftware, zoals uitgegeven door de leveranciers van deze software.
Het is niet mogelijk om via de website persoonsgegevens of andere informatie door te geven, er wordt online dan ook niets opgeslagen.
Wij maken geen gebruik van accounts en wachtwoorden. Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op.

Wijzigingen:
De Rozet Brocante behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Gegevens inzien, wijzigen of verwijderen:
Als u graag wilt weten welke gegevens wij van u hebben, dan kunt u dat aan ons vragen. Mochten bepaalde gegevens niet kloppen, dan kunnen we deze voor u wijzigen. Ook kunt u ons vragen uw gegevens te verwijderen en om deze niet meer te gebruiken. Als u eerder toestemming hebt gegeven, kunt u dit weer intrekken. Wij zullen uw aanvraag hiervoor binnen vier weken verwerken. Stuur uw verzoek aan ons contactadres hierboven vermeld.
Ook bij verdere vragen of opmerkingen over de manier waarop wij met uw uw gegevens omgaan of over deze privacyverklaring, kunt u via het genoemde e-mailadres contact opnemen.

Termijn van bewaren:
Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig. Ordergegevens zijn wij verplicht tot zeven jaar na het plaatsen van de order te bewaren voor de belastingdienst.